Tehergépkocsi vezetői képzés


Jelentkezzen C kategóriás online elméleti oktatásunkra, ha

  1. rendelkezik legalább 2 éves B kategóriás vezető engedéllyel
  2. elmúlt 17,5 éves
  3. közlekedésbiztonsági feltételeknek megfelel: vezetői engedélye nincs bevonva, nem áll vezetéstől eltiltás hatálya alatt és nincs utánképzésre kötelezve

és szeretne megtanulni az autóbusz és a trolibusz kivételével a 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó gépkocsit, valamint az ilyen gépkocsiból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvényt vezetni.

 

A elméleti online tanfolyam ára: 40.000 forint.

A gyakorlati képzés ára: (7.000Ft/óra, min. 29+1 óra): 210.000 Ft,

 

pótóra óradíja: 7.000Ft

 

Jelentkezzen Online, személyes ügyintézés nélkül, online fizetési lehetőséggel, és végezze el az elméleti képzést kényelmesen, otthonából!

 

További információ a letölthető hallgatói tájékoztatóban olvasható!

FONTOS!

Az online tanfolyam megvásárlása után 90 nap áll rendelkezésre a tanfolyam megkezdésére, és 180 nap alatt 75 óra áll rendelkezésre a tanfolyam elvégzésesére. A tanfolyam megvásárlása után egyszer lehet hosszabbítani a tanulás időtartamát, 90 napra és 10 órára. Ha a rendelkezésre álló idő alatt a hallgató nem kezdi meg a tanfolyamot, vagy nem fejezi be, az online képzést újra kell vásárolni.

Az elméleti tanfolyamot az ország bármely részén meg lehet vásárolni, és el is lehet végezni, de vizsgázni és a vizsga utána gyakorlati KRESZ oktatáson csak Pécsett lehet.

A „Jelentkezem” gomb megnyomásával tudsz a képzéseinkre jelentkezni.
 
A teljes regisztráció három fő lépésből áll.
Oktatási terület és képzés kiválasztása:
Az oktatási terület kiválasztását követően jelöld ki a számodra leginkább megfelelő oktatási központot.
„B” kategóriás Webjogsi Többlépcsős Képzésünk nem minden helyszínen elérhető. Erről bővebben ügyfélszolgálatunkon vagy a választott gyakorlati oktatónál érdeklődhetsz.

Regisztráció (felhasználónév, jelszó, e-mail cím megadása):
A regisztrációs adatok megadásánál törekedj arra, hogy valós e-mail címet és számodra megjegyezhető adatokat – felhasználónév, jelszó – adj meg.

Személyes- és okmányadatok, nyilatkozat megadása a vizsgaközpont számára:
A személyes- és okmányadatok megadásának gördülékennyé tételéhez készítsd elő azonosító okmányaidat, esetlegesen már meglévő vezetői engedélyedet. Ügyelj a pontos adatmegadásra, mert helytelen adatok megadása esetén a vizsgaközpont megtagadhatja a vizsgára jelentkezésedet, illetve ismételt tanfolyam elvégzésére is kötelezhet.

Az EÜ alkalmasság meglétét kérdező kérdésnél válaszd a 101 kódot.
 
A teljes regisztráció befejeztével bankkártyád segítségével akár azonnal befizeted az oktatás kezdő díját, így azonnal meg is kezdheted a tanulást! Ha banki átutalással fizetsz, akkor a tanulás megkezdésével sajnos még néhány napot várnod kell. Mindezek mellett lehetőséged van még személyesen, készpénzben is befizetned a választott képzésed díját ügyfélszolgálatainkon.