Tehergépkocsi vezetői képzés


Jelentkezzen C kategóriás online elméleti oktatásunkra, ha

  1. rendelkezik legalább 2 éves B kategóriás vezető engedéllyel
  2. elmúlt 17,5 éves
  3. közlekedésbiztonsági feltételeknek megfelel: vezetői engedélye nincs bevonva, nem áll vezetéstől eltiltás hatálya alatt és nincs utánképzésre kötelezve

és szeretne megtanulni az autóbusz és a trolibusz kivételével a 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó gépkocsit, valamint az ilyen gépkocsiból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvényt vezetni.

 

A elméleti online tanfolyam ára: 40.000 forint
Jelentkezzen Online, személyes ügyintézés nélkül, online fizetési lehetőséggel, és végezze el az elméleti képzést kényelmesen, otthonából!

Az online tanfolyam megvásárlása után 90 nap áll rendelkezésre a tanfolyam megkezdésére, és 180 nap alatt 75 óra áll rendelkezésre a tanfolyam elvégzésesére. A tanfolyam megvásárlása után egyszer lehet hosszabbítani a tanulás időtartamát, 90 napra és 10 órára. Ha a rendelkezésre álló idő alatt a hallgató nem kezdi meg a tanfolyamot, vagy nem fejezi be, az online képzést újra kell vásárolni.

Az elméleti tanfolyamot az ország bármely részén meg lehet vásárolni, és el is lehet végezni, de vizsgázni és a vizsga utána gyakorlati KRESZ oktatáson csak Pécsett lehet.