DEKRA Autósiskola képzések


GKI tanfolyam és vizsga

A Gépjárművezetői Képesítési Igazolvány, a kiállításának napjától számított öt évig érvényes, öt év elteltével a továbbképzést és a vizsgát meg kell újítani. Jelentkezzen online képzésünkre most az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefon: 72/215-011; 72/324-842

Mobil: 30/577-3244

e-mail: autosiskola.hu@dekra.com


Tehergépkocsi vezetés

Sajátítsa el a C kategóriás KRESZ elméletét rugalmas időbeosztással, online az otthonából, ha szeretne az autóbusz és a trolibusz kivételével a 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó gépkocsit, valamint az ilyen gépkocsiból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvényt vezetni.


Kamionvezetés

Szeretne kamiont vezetni? Akkor sajátítsa el a C+E kategóriás KRESZ elméletét rugalmas időbeosztással, online az otthonából! Jelentkezzen!


Buszvezetés

Szeretne autóbuszt vezetni, és van már C kategóriás jogosítványa? Betöltötte már a 20,5-dik életévét? Akkor jelentkezzen online elméleti D kategóriás oktatásunkra MOST!


Személyautó vezetés

Szeretné elsajátítani az autóvezetéshez szükséges elméletet, de nincs ideje? Otthon van, és jelenleg nem tud kimozdulni. Akkor jelentkezzen MOST! online elméleti KRESZ oktatásunkra!


Tachográf

Sajátítsa el a tachográf, azaz a menetíró készülék megfelelő használatát, és kerülje el a büntetéseket!


Rakományrögzítés

Akadályozza meg a rakomány helytelen rögzítéséből adódó személyi sérülést vagy vagyoni kárt. Végezze el rakományrögzítő képzésünket, vagy végeztesse el azt szállító kollégáival, embereivel.


Az online tanfolyam megvásárlása után 90 nap áll rendelkezésre a tanfolyam megkezdésére, és 180 nap alatt 75 óra áll rendelkezésre a tanfolyam elvégzésesére. A tanfolyam megvásárlása után egyszer lehet hosszabbítani a tanulás időtartamát, 90 napra és 10 órára. Ha a rendelkezésre álló idő alatt a hallgató nem kezdi meg a tanfolyamot, vagy nem fejezi be, az online képzést újra kell vásárolni.

Az elméleti tanfolyamot az ország bármely részén meg lehet vásárolni, és el is lehet végezni, de vizsgázni és a vizsga utána gyakorlati KRESZ oktatáson csak Pécsett lehet.