DEKRA – a név, amely minőséget jelent

A DEKRA 1925-ben Berlinben jött létre; hivatalos elnevezése „Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungsverein e.V.” („Német Gépjármű-ellenőrző Bejegyzett Egyesület"). A cég alapításakor munkatársaink járműveket vizsgáltak, valamint műszaki kérdésekben készítettek szakértői véleményeket és adtak tanácsot. Napjainkban a DEKRA nemzetközi viszonylatban vezető független szolgáltató csoport, amely az állami és a magánszektorban is teljesít megbízásokat.

 

Vállalkozói elhivatottsággal koncentrálunk olyan kiváló minőségű és innovatív szolgáltatásokra, amelyek hasznot hoznak ügyfeleinknek és a társadalomnak. Akár új technológiákat kell eljuttatni a gépjárműiparban a sorozatgyártásig, akár gazdaságilag hasznosíthatóvá tenni környezeti előírásokat, akár minőségi személyzeti szolgáltatásokkal kell mozgásba hozni a munkaerőpiacot – mi minden esetben ösztönzést adunk a jövőbe mutató megoldásokhoz.

 

DEKRA Akademie Kft. – minden igényt kielégítő képzési palettát kínálunk

 

Képzési tevékenységünk az állami szinten szabályozott, hatósági szaktanfolyamoktól – mint az NKH-s gépkezelői képzés és vizsga, a Gépjárművezetői Képesítési Igazolvány (GKI) – az OKJ-s képzéseken át egészen az egyedi igények szerint összeállított, céges képzések, továbbképzések szervezéséig, lebonyolításáig és a vizsgáztatásig terjed. Világszerte ismert és elismert felnőttképzési intézményként modern képzési technikákkal, nagyfokú rugalmassággal, személyre szabott és gyakorlatorientált képzési programokat kínálunk.

 

DEKRA Autósiskola – szakmai- és hatósági képzések hivatásos gépjárművezetőknek

 

DEKRA Autósiskola üzletágunk a közúti árufuvarozás és személy-szállítás résztvevői számára szervez szakmai- és hatósági képzéseket, valamint kategóriás képzésekkel is segíti a szakma munkaerő utánpótlását. Partnereink igényeit és lehetőségeit a tanfolyami helyszínek és időpontok tekintetében is a legmesszemenőbbekig figyelembe vesszük. Képzéseink egyaránt segítik a felelős munkaadókat és a munkavállalókat.

 

DEKRA Autósiskola

7624 Pécs, Klimó György utca 21.

Telefon: 72/215-011

Mobil: 30/577-3244

e-mail: autosiskola.hu@dekra.com