B kategóriás KRESZ - Online oktatás

Szeretné elsajátítani az autóvezetéshez szükséges elméletet, de nincs ideje? Otthon van, és jelenleg nem tud kimozdulni. Akkor jelentkezzen MOST! online elméleti KRESZ oktatásunkra!

 

Elméleti képzés

Közlekedési alapismeretek, Járművezetési Elmélete, Szerkezeti és Üzemeltetési Ismeretek, körülbelül 28 x 45 perc, hiszen saját tempónkban haladhatunk az e-learningnek köszönhetően.

 

Elméleti vizsga

Az elméleti tanfolyam elvégzése után a képzőszerv a hallgatókat automatikusan elméleti vizsgára jelenti.

 

Az elméleti vizsga (KRESZ) 3 hónappal a 17 éves kor betöltése előtt letehető.

A elméleti online tanfolyam ára: 35.000 forint
Jelentkezzen Online, személyes ügyintézés nélkül, online fizetési lehetőséggel, és végezze el az elméleti képzést kényelmesen, otthonából!

FONTOS!

Az online tanfolyam megvásárlása után 90 nap áll rendelkezésre a tanfolyam megkezdésére, és 180 nap alatt 75 óra áll rendelkezésre a tanfolyam elvégzésesére. A tanfolyam megvásárlása után egyszer lehet hosszabbítani a tanulás időtartamát, 90 napra és 10 órára. Ha a rendelkezésre álló idő alatt a hallgató nem kezdi meg a tanfolyamot, vagy nem fejezi be, az online képzést újra kell vásárolni.

Az elméleti tanfolyamot az ország bármely részén meg lehet vásárolni, és el is lehet végezni, de vizsgázni és a vizsga utána gyakorlati KRESZ oktatáson csak Pécsett lehet.