B kategóriás KRESZ - Online oktatás

Szeretné elsajátítani az autóvezetéshez szükséges elméletet, de nincs ideje? Otthon van, és jelenleg nem tud kimozdulni. Akkor jelentkezzen MOST! online elméleti KRESZ oktatásunkra!

 

Elméleti képzés

Közlekedési alapismeretek, Járművezetési Elmélete, Szerkezeti és Üzemeltetési Ismeretek, körülbelül 28 x 45 perc, hiszen saját tempónkban haladhatunk az e-learningnek köszönhetően.

 

Elméleti vizsga

Az elméleti tanfolyam elvégzése után a képzőszerv a hallgatókat automatikusan elméleti vizsgára jelenti.

Az elméleti vizsga (KRESZ) 3 hónappal a 17 éves kor betöltése előtt letehető.

A elméleti online tanfolyam ára: 38.000 forint.

 

Gyakorlati képzés:

A gyakorlati képzés ára: (6.000Ft/óra, min. 29+1 óra): 180.000 Ft,

pótóra óradíja: 6.000Ft.

 

Átjelentkezett tanuló esetén az alap óradíj 6.500Ft/óra. 

Az óradíj heti 2x2 óra, 08:00-16:00 óra közötti vezetés esetén érvényes, eltérő időpont vagy gyakoriság esetén 2.000Ft/óra felár a mindenkori listaárhoz képest.

 

Gyakorlati vizsga:

Forgalmi vizsgára bocsátás feltételei:

  • sikeres elméleti vizsga,
  • betöltött 17. életév,
  • minimum 29+1 óra gyakorlati vezetés, minimum 580km igazolt levezetése,
  • a teljes tanfolyami (elmélet+gyakorlat) díj + vizsgadíjak kiegyenlítés.

 

Az elsősegély-nyújtási ismeretek megszerzésére vonatkozó rendelkezések:

  • A közúti elsősegély-nyújtó vizsgára a tanulónak önállóan, a Magyar Vöröskereszt Baranya megyei Oktató- és Vizsga Központjában, (7621 Pécs, József utca 19.) személyesen vagy telefonon kell jelentkeznie.
  • Elsősegély-nyújtási ismeretek vizsga díja: 8.200 Ft Az elsősegély nyújtási vizsgadíjat a Magyar Vöröskeresztnek kell megfizetni.
  • Közlekedés elsősegély-nyújtás vizsgája alól mentesülhet az a személy, akinek végzettsége megfelel a 24/2005. GKM rendelet előírásainak illetve 1984.01.01. után szerzett vezetői engedélyt, vagy már korábban tett ilyen vizsgát, s rendelkezik Vöröskereszt Igazolással.

 

Jelentkezzen Online, személyes ügyintézés nélkül, online fizetési lehetőséggel, és végezze el az elméleti képzést kényelmesen, otthonából!

 

További információkat a letölthető tanulói tájékoztató tartalmaz!

FONTOS!

Az online tanfolyam megvásárlása után 90 nap áll rendelkezésre a tanfolyam megkezdésére, és 180 nap alatt 75 óra áll rendelkezésre a tanfolyam elvégzésesére. A tanfolyam megvásárlása után egyszer lehet hosszabbítani a tanulás időtartamát, 90 napra és 10 órára. Ha a rendelkezésre álló idő alatt a hallgató nem kezdi meg a tanfolyamot, vagy nem fejezi be, az online képzést újra kell vásárolni.

Az elméleti tanfolyamot az ország bármely részén meg lehet vásárolni, és el is lehet végezni, de vizsgázni és a vizsga utána gyakorlati KRESZ oktatáson csak Pécsett lehet.

 

A „Jelentkezem” gomb megnyomásával tudsz a képzéseinkre jelentkezni.

 

A teljes regisztráció három fő lépésből áll.

Oktatási terület és képzés kiválasztása:
Az oktatási terület kiválasztását követően jelöld ki a számodra leginkább megfelelő oktatási központot.

Regisztráció (felhasználónév, jelszó, e-mail cím megadása):
A regisztrációs adatok megadásánál törekedj arra, hogy valós e-mail címet és számodra megjegyezhető adatokat – felhasználónév, jelszó – adj meg.

Személyes- és okmányadatok, nyilatkozat megadása a vizsgaközpont számára:
A személyes- és okmányadatok megadásának gördülékennyé tételéhez készítsd elő azonosító okmányaidat, esetlegesen már meglévő vezetői engedélyedet. Ügyelj a pontos adatmegadásra, mert helytelen adatok megadása esetén a vizsgaközpont megtagadhatja a vizsgára jelentkezésedet, illetve ismételt tanfolyam elvégzésére is kötelezhet.

A teljes regisztráció befejeztével bankkártyád segítségével akár azonnal befizeted az oktatás kezdő díját, így azonnal meg is kezdheted a tanulást! Ha banki átutalással fizetsz, akkor a tanulás megkezdésével sajnos még néhány napot várnod kell. Mindezek mellett lehetőséged van még személyesen, készpénzben is befizetned a választott képzésed díját irodánkban.