DEKRA Akademie Kft.

DEKRA Autósiskola

 

H-7624 Pécs, Klimó u. 21.

Tel: +36 72 215 011

Mobil: +36 30 577 3244

E-mail: autosiskola.hu@dekra.com

Internet: www.dekra-autosiskola.hu

 

Ügyvezető: Dietmar Metzger

Cégjegyzékszám: 01-09-898596

Adószám: 11101291-2-41 

 

Autósiskola SzolgáltatóKözpont vezető: Kaponyi Péter

E-mail: peter.kaponyi@dekra.com

Tel: +36 30 577 3244

 

Iskolavezető: József Mohar

E-mail: jozsef.mohar@dekra.com

Tel: +36 30 452 1762

 

 

B kategóriás képzési engedély számunk: KE/ST/82/A/1045/1/2016 

 

Jogi nyilatkozat:

Minden jog fenntartva.

 

A jelen weboldal összeállítását a lehető legnagyobb gondossággal végezzük. Az azon szereplő információkat a DEKRA Akademie Kft. mindennemű kifejezett vagy hallgatólagos garancia, szavatosság vállalása nélkül bocsátja rendelkezésre. Az általunk közölt információk helyességével kapcsolatos meggyőződésünk ellenére előfordulhat, hogy azok esetlegesen hibát vagy pontatlanságot tartalmaznak.

A DEKRA Akademie Kft. a saját weboldaláról (vagy egy másik, a DEKRA Akademie Kft. tulajdonában lévő weboldalról) kapcsolódási lehetőségek (linkek) útján elért egyéb oldalakon szereplő idegen tartalmakat nem tekinti sajátjának és azokért felelősséget nem vállal, azokat ellenőrizni nem köteles. A DEKRA Akademie Kft. egyértelműen elhatárolja magát olyan információktól és tartalmaktól, amelyek a hatályos jogszabályokba illetve jó erkölcsbe ütköznek.

A DEKRA Akademie Kft. DEKRA Autósiskola üzletágának weboldala, valamint az azon elérhető tartalmak szerzői jog, szellemi tulajdon és a vonatkozó egyéb jogszabályok védelme alatt állnak. Az oldalon szereplő programok, képek, szövegek, információk stb. – ha egyéb tulajdon- és szerzői jogok nem állnak fenn – a DEKRA Akademie Kft. tulajdon- és szerzői joga alatt állnak. A tartalmak bárminemű sokszorosítása, terjesztése, mentése, küldése és újraelőállítása, illetve továbbadása a DEKRA Akademie Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül tilos. Technikai változtatások és tévedések joga fenntartva.Diese Seite wurde mit Jimdo erstellt!

Mit Jimdo kann sich jeder kostenlos und ohne Vorkenntnisse eine eigene Homepage gestalten. Design auswählen, Klick für Klick anpassen, Inhalte in Sekunden integrieren, fertig!
Jetzt unter de.jimdo.com für eine kostenlose Webseite anmelden und sofort loslegen.